Minusta

Olen Laura, 20-vuotias maskeeraajanalku. Lukiosta valmistuin keväällä 2010, jonka jälkeen pidin välivuoden ja mietin mahdollisia opiskeluvaihtoehtoja. Pidemmän harkinnan jälkeen päätin seurata unelmiani ja opiskella itseni meikkaajaksi. Puolen vuoden intensiivisen koulutuksen jälkeen valmistuin hyvin arvosanoin Studio Taika meikkikoulusta kesällä 2011. Koulutus piti sisällään kaikki iltameikistä fantasiameikkeihin, sekä pienen koulutuksen hiustenlaitosta sekä body paintingistä. Koulusta valmistumisen jälkeen olen toiminut yksityisenä liikkuvana maskeeraajana, koska minulla ei ole omia liiketiloja, vaan olen meikannut asiakkaani juhlapaikoissa tai heidän omissa kodeissaan. Meikkauksen lisäksi olen käynyt ripsientuuhennus koulutuksen, ja osaan tehdä tuuhennukset käyttäen sekä yksittäisiä ripsiä, että ripsitupsuja.

Teatterimaskeeraus ja erikoisefektit kiehtovat minua myös kovasti ja suunnitteilla olisikin laajentaa ammattitaitoani vielä sinnekin suunnalle. Olen aina ollut luova persoona sekä kiinnostunut kauneudesta.

Rakastan myös muotia sekä kaikkea mitä kauneuteen liittyy. Elokuvat, teatteri ja musiikki ovat myös lähellä sydäntäni. Meikkaus on muodostunut suureksi intohimoksi minulle ja haluan kehittää ammattitaitoani, sekä päästä pitkälle valitsemallani alalla.

Toivon että viihdytte sivuillani ja otatte rohkeasti yhteyttä minuun joko sähköpostin tai puhelimen välityksellä!